Me Pintalaiset olemme luovia, harvinaisen ketteriä ja yllättävän nopeita. Hyvä yhteishenki on menestyksemme salaisuus ja haluamme olla työpaikka, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työnkuvaansa ja kehitykseensä. Turha hierarkia ei hidasta rattaitamme, vaan teemme kaikki hommia yhteisen hyvän eteen. Lisäksi meillä jokainen keittää omat kahvinsa – sitä varten emme palkkaa ketään.

Etsimme laajaan freelancer-verkostoomme jatkuvasti täydennyksiä. Oletko videon, tekstin tai kuvan ammattilainen? Laita meille avoin hakemus!

Account Manager/ Projektipäällikkö

Kaipaamme joukkoomme markkinoinnin uusista ideoista ja asiakaskohtaamisista innostuvaa äiti- tai isähahmoa!

Tärkein tehtäväsi on tiimimme luotsaaminen aina asiakasbriiffistä lopputoteutukseen asti. Pidät kiinni aikatauluista, priorisoit projekteja ja delegoit oikeat työt oikeille tekijöille. Laadit kampanjoihin ja konsepteihin realistisia tarjouksia ja laskutuspäivän koittaessa sormesi sauhuavat pitkin näppäimistöä. Osaat luoda inspiroivan työilmapiirin ja siinä sivussa innostaa tiimiä entistä parempiin suorituksiin.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten toivomme sinun osaavan small talkin perusteet. Lisäksi pidät asiakasvastuuta ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä itsestäänselvyytenä. Toivoisimme, että sinulla olisi jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, mutta et ole juurtunut perinteisiin metodeihin, vaan osaat katsoa asioita sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta. Ymmärrät liiketoiminnan haasteet ja samalla tarjoat proaktiivisesti uusia ideoita ja sisältöjä nykyisille asiakkaillemme samalla pitäen silmällä potentiaalisia uusia asiakkaita.

Yllämainittujen ominaisuuksien lisäksi plussapisteitä kerryttävät kokemus Taimerista (projektinhallinta), WordPressistä, MailChimpistä sekä Google Analyticsistä. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen asenteesi ja halu kehittyä yhdessä tiimimme kanssa. Hymysi ei hyydy, vaikka koko toimisto olisi flunssa-aallon kourissa kesken tärkeän kampanjan. Saat hommat hoitumaan no matter what.

Työtilamme sijaitsevat Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Valitsemiesi työvälineiden lisäksi toimistoltamme löytyy pieni, mutta sitäkin innostuneempi tiimi kaitsettavaksesi. Loistavan yhteishengen lisäksi tarjoamme vastineeksi osaamisestasi reilun palkan sekä joustavuutta niin työajassa kuin -paikassakin. Meillä on luova, innostava ja rento ilmapiiri – täällä voit aidosti vaikuttaa niin omaan rooliisi kuin yrityksen kehittämiseen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sanna Lousaari (sanna@pinta.fi, 040 701 7477) ja Maija Volotinen (maija@pinta.fi, 050 530 5502). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen maija@pinta.fi.

P.S. Toimiston soittolista päivittyy vaikka joka päivä (btw, soittolistan valinta kuuluu myös mahdollisesti tehtäviisi).